## Live Broadcast: CheonBo Festival Commemorating the 8th Anniversary of True Father's Seonghwa

Demian Dunkley September 2, 2020

Dear Pastors, Community Leaders, Brothers and Sisters,

The 8th Anniversary of True Father's Seonghwa will be commemorated on September 4, at 10am in Korea. The live broadcast will take place in America tonight, Thursday, September 3, at 9pm EST, beginning with the pre-program at 8:30pm Eastern, 7:30pm Central, 6:30pm Mountain, 5:30pm Pacific, 4:30pm Alaskan, and 2:30pm Hawaiian Times.

Some families may be able to attend events at their local churches, but due to Covid-19, gatherings are limited in numbers, so if you are not attending the live streaming at your local church, be sure to tune in to <u>ipeace.tv</u> for the live broadcast from Korea.

Please see below additional details regarding the broadcasts, and attached are the broadcast announcements in other languages. To view the broadcast, visit <u>ipeacetv,com/</u>, choose your language, and click on the 'On Air' button.

As always, please remember to send your reflections to Rev. Inguk Seo at <u>iseo@ unification,org</u> as soon as possible after the event, so Dr. Kim can share them with True Mother as soon as possible after the broadcast.

Please also send us photos of your local and home offering tables. We would love to share as many of our families' precious offerings on the familyfed website as well. You can send photos to me at <a href="mailto:tzorer@unification.org">tzorer@unification.org</a>.

Thank you, and God Bless,

Tal

Tal Zorer Executive Assistant



True Parents' Centenary and 60th Holy Wedding Anniversary Cheonbo Festival Commemorating the 8th Anniversary of the Ascension of Sun Myung Moon,



Celebration of the 8th Anniversary of the Holy Ascension of Sun Myung Moon, the True Parent of Heaven, Earth and Humankind.

## Live webcast

Date and Time: September, 4, 2020, at 10:00 AM (Korea Time)
Venue: Each regional group and Hyojeong Cheonwon
Languages: Korean, Japanese, English, Spanish, French,
Chinese, and Portuguese

计气 计社事情 机松料则头

## Schedule of the live webcast

| time        | content   |
|-------------|---|
| 9:35~       | Part 1: Main Ceremony   |
| 11:09~      | Part 2: A Hyojeong Cultural Special Performance: The Dream of Hyojeong Musical                                      |
| 11:49~      | Part 3: Hyojeong Cultural Performance   |
|             | Part 4: Special Documentaries on True Parents   |
| 12:30~13:12 | 1. Pasque-Flowers on the Backyard Hill (42 minutes)   |
| 13:12~13:37 | 2. A Journey toward Peace, 2015 Peace Road (25 minutes)   |
| 13:37~13:57 | 3. Realizing the Dream of One Human Family (20 minutes)   |
| 13:57~14:22 | 4. A Peace-Loving Global Citizen (25 minutes)   |
| 14:22~15:02 | 5. The Road to the End of the Cold War (40 minutes)   |
| 15:02~15:42 | <ol> <li>Bearing a Flag of Peace International Association of Parliamentarian<br/>for Peace (40 minutes)</li> </ol> |