



Official Number: HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA 2023 - 1

To: Regional President of North America, President of FFWPU USA, Subregional Leaders,

Pastors, and to all Blessed Family Members

From: Cheon Shim Won Heavenly USA

Date: January 2nd, 2023

**Title:** Cheon Shim Won Heavenly USA 7-Day Workshop (Feb 5 – 11, 2023)

I pray that Heavenly Parent's and True Parents' Blessings and Love be with all Providential Nations. Cheon Shim Won Heavenly USA will hold the 'HJ Cheonbo 7-Day Special Workshop' from February 5th to February 11th.

Information regarding the 7-Day Workshop is shown below. We hope that many of you will be able to participate.

---- Information -----

## 2<sup>nd</sup> Cheon Shim Won 7-Day Special Workshop Date:

Workshop Date: February 5 – February 11, 2023

#### **TABLE OF CONTENT**

- 1. Who can Participate:
- 2. Location:
- 3. Workshop Registration:
- 4. Workshop Fee:
- 5. Things to Prepare:
- 6. General Schedule:
- 7. Flight Information:
- 8. CONTACT:

#### 1. Who can Participate:

- A. Family Federation Members of Heavenly North America
- B. 18 years or older

#### 2. Location:

A. Cheon Shim Won USA (7966 Haven St, Las Vegas, NV 89123)

### 3. Workshop Registration:

A. Registration Opens: (To be updated.)

B. Registration Closes: February 1st

C. You can Register at Cheon Shim Won USA Official Website

### 4. Workshop Fee:

A. Workshop Fee: \$450

B. You may pay on the Cheon Shim Won USA website, or you can pay when you arrive.

#### 5. Things to Prepare:

A. Clothing and Attire:

i. White T-shirt (3 or more)

ii. Dust-Free Long Pants; no jeans or cargo pants (3 or more)

iii. Bring 3 - 4 days' worth of clothes

iv. Other Items: Toiletries, towel, water bottle, and necessary medication (this is a Drug-Free, Smoke-Free facility).

#### 6. General Schedule:

| 5:30 - 6:00 AM  | Wake Up       | (30min)     |
|-----------------|---------------|-------------|
| 6:00 - 8:00 AM  | CSW Prayer    | (3hr)       |
|                 | Devotion      |             |
| 8:00 - 9:30 AM  | Breakfast     | (1hr 30min) |
| 9:30 - 12:30 PM | Lectures      | 2 Lectures  |
| 12:30 - 1:30 PM | Lunch         | (1hr)       |
| 1:30 - 3:30 PM  | Original Mind | (2hr)       |
|                 | (free) Time   |             |
| 3:30 - 5:00 PM  | Lectures      | 1 Lecture   |
| 5:00 - 7:00 PM  | Dinner        | (2hr)       |
| 7:00 - 8:00 PM  | Chanyang      | (1hr)       |
|                 | Session       |             |
| 8:00 - 9:00 PM  | Evening       | (1hr)       |
|                 | Devotion      |             |
| 9:00 - 9:30 PM  | Reflection    | (30min)     |
| 9:30 - 10:30 PM | Wash-up       | (1hr)       |
| 10:30 PM        | Lights Out    |             |

# 7. Flight Information:

A. Airport: Harry Reid International Airport (LAS)

B. Arrival Flight: 02/05/2023 before 1pm

C. Return Flight: 02/11/2023 after 5pm (BBQ at 2:30pm last day)

D. Transportation from airport will be provided

## 8. CONTACT:

A. Coordinator: Willus NamowiczB. Phone: + 1-510-760-9862

C. Email: register@cheonshimwon.org

D. Website: <a href="mailto:cheonshimwon.org">cheonshimwon.org</a>

Sincerely,

Dr. Ki Hoon Kim, President HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA