



Official Number: HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA 2023 To: KEA Churches and Korean speaking Blessed Family Members From: Cheonshim Won Heavenly North America Date: August 7, 2023 Title: KEA CSW 3-Day Workshop and Optional 3-Day Pilgrimage Memo

I pray that Heavenly Parent's and True Parents' Blessings and Love be with all Providential Nations. Cheonshim Won Heavenly USA will hold the 'KEA Cheonshim Won 3-Day Workshop' from September 10 to 13 and the '3-Day Pilgrimage' from September 13 to 16.

Information regarding the KEA CSW Workshop and Pilgrimage is shown below. We hope that many of you will be able to participate.

-----Workshop Information -----

### KEA Cheonshim Won 3-Day Workshop & 3-Day Pilgrimage

September 10 - 13, 2023

- 1. Who can Participate:
  - A. Korean Speaking Blessed Family Members
  - B. 18 years or older
- 2. Location:
  - A. True Parents' Residence (7966 Haven St, Las Vegas, NV 89123)
- 3. Workshop and Pilgrimage Fee:
  - A. Workshop Fee: \$300
  - B. Pilgrimage Fee: \$500 \*\*You may pay on the Cheonshim Won website, or you can pay when you arrive.\*\* \*\*\*Accommodation and food is included in Fee\*\*\*
- 4. Things to Prepare:
  - A. Clothing and Attire:
    - i. White T-shirt (3 or more)
    - ii. Dust-Free Long Pants (3 or more); no jeans as it creates dust during Chanyang Sessions
    - iii. Bring 3 4 days' worth of clothes (Shirt, Pants, Underware, Socks, etc...)
    - iv. Hat

- v. Sunglasses
- vi. Laundry & Dryer Machine Available
- B. Other Items:
  - i. (HDH Book)
  - ii. Notebook and writing utensil
  - iii. Toiletries, towels, water bottle, and necessary medication (this is a Drug-Free, Smoke-Free facility).
  - iv. Sunscreen
  - v. Checks and Cash for HJ Offering Paper
  - vi. Outdoor Sandals/Slippers
  - vii. Swimming Gear. We have a Pool. (This is a Holy Area, please do not expose too much skin.)
- 5. General Schedule:

5:30 - 6:00 AM	Wake Up	(30min)
6:00 - 8:00 AM	CSW Prayer Devotion	(2hr)
8:00 - 9:00 AM	Breakfast	(1hr)
9:00 - 9:30 AM	ChanYang Session	(30min)
9:30 - 10:00 AM	Prayer	(30min)
10:00 - 12:30 PM	Morning Lectures	2 Lectures
12:30 - 1:30 PM	Lunch	(1hr)
1:30 - 3:00 PM	Original Mind (free) Time	(1hr 30min)
3:00 - 5:30 PM	Afternoon Lectures	2 Lecture
5:30 - 7:00 PM	Dinner	(1hr 30min)
7:00 - 7:30 PM	Chanyang Session	(30 min)
7:30 - 8:00 PM	Prayer	(30min)
8:00 - 8:30 PM	Evening Devotion	(30min)
8:30 - 9:00 PM	Quiet Time	(30min)
9:00 - 11:00 PM	Wash-up	(2hr)
11:00 PM	Lights Out	

- 6. Registration:
  - A. KEA CSW 3-Day Workshop & Pilgrimage
    - i. REGISTRATION OPEN!
    - ii. Registration Closes
      - a) 09/07/2023
  - B. You can Register at <u>Cheonshim Won USA</u> Official Website
- 7. Flight Information:
  - A. Arrival Flight
    - i. 09/10/2023 before 1pm
  - B. Return Flight (Workshop Participation Only)
    - i. 09/13/23 after 11 am

- C. Return Flight (Pilgrimage Participation)
  - i. 09/16/23 after 7 pm
- D. Pick up Location
  - i. Pick up location at **McCarran Rental Car Center**. There is a free shuttle bus that routes between the Harry Reid Int Airport and McCarran Rental Car. Please follow these instructions to reach **McCarran Rental Car Center**.
  - ii. Blue and white Rent-A-Car Center shuttle buses transport customers on the short, three-mile trip from the terminal. Wait times and travel times to the center may vary based on traffic conditions, construction activity or special events.

### Terminal 1 Shuttle Pickup

From Baggage Claim, follow signs to Ground Transportation on Level 1. Proceed to the Rental Car Shuttle stop located outside doors 10 and 11.

### Terminal 3 Shuttle Pickup

Follow signs to Ground Transportation from Baggage Claim on Level Zero. Proceed to the Rental Car Shuttle stops located outside doors 51-54 on the west end of the building and doors 55-58 on the east end.

### E. Drop off Location

i. Participant's will be dropped off at Harry Reid International Airport Terminal
1 & 3 based on 1 hour intervals.

\*\*For Pilgrimage Participants, there is a possibility of going straight to Airport without going back to CSW. Please pack accordingly.\*\*

- 8. CONTACT:
  - A. Coordinator: Dr. Jin Hwa Chung, Vice-Chairman of CSW Heavenly USA
  - B. Phone: + 1-702-355-0364
  - C. Email: chungjh3@gmail.com
  - D. Website: <u>cheonshimwon.org</u>

Sincerely,

Dr. Ki Hoon Kim

President, HJ CheonJu CheonBo Training Center Heavenly USA



# **CSWKEA** 3 DAYWS + Pilgrimage

Sunday Sep. 10th-Saturday Sep.16

# KEA 3 DAY WORKSHOP & PILGRIMAGE

September 10-16, 2023 Workshop Fee: \$300 Pilgrimage Fee: \$500

## LOCATION:

Cheonshimwon USA Address: 7966 Haven St, Las Vegas, NV 89123, USA

## **CONTACT INFO:**

Willus Namowicz | 510-760-9862 register@cheonshimwon.org cheonshimwon.org